Στέργιος Αδάμ: Εμείς είμαστε η αιτία που μεταφέρεται η εφορία σε δημόσιο κτίριο!


14-06-2017
Στέργιος Αδάμ: Εμείς είμαστε η αιτία που μεταφέρεται η εφορία σε δημόσιο κτίριο!

Έκπληκτος άκουγε σήμερα το πρωί ο Χρήστος Νατσούλης τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Στέργιο Αδάμ να δηλώνει πως όχι μόνο συμφωνεί με την μεταστέγαση της εφορίας στην Π.Ε. Καστοριάς πως θα συνεργαστεί κιόλας αν χρειαστεί με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκλήρωση αυτής και της μεταφοράς των υπόλοιπων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια.

Μάλιστα ανέφερε με στόμφο, ότι για τη μετεγκατάσταση της εφορίας σε δημόσιο κτίριο, αιτία ήταν η συνεχής πίεση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος δεν παρέλειψε να αποδώσει εύσημα στον διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς κ.Βασίλη Αντωνιάδη για την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που κλήθηκε να επιλύσει και τη βελτίωση της λειτουργίας του νοσοκομείου. 

«Πρώτα ο τόπος μας και μετά τα κόμματα…» είπε σε μια αποστροφή του ο κύριος Αδάμ όταν του επισημάνθηκε από το δημοσιογράφο, πως έχουμε συνηθίσει να μην ακούμε καλά λόγια από πολιτικούς αντιπάλους άσχετα με την οποιαδήποτε αντικειμενικά θετική έκβαση των πραγμάτων εξαιτίας των αποτελεσματικών χειρισμών της μιας πλευράς.

Κατά τα άλλα ο κ. Αδάμ έκανε αναφορά στην πολυσυζητημένη «ακύρωση» του αντιπεριφερειάρχη αναφορικά με το θέμα της παραχώρησης του ορόφου της Π.Ε. Καστοριάς από την Περιφέρεια ενώ ειδική μνεία έκανε για τη λήξη στις 30 Ιουνίου της προθεσμίας δήλωσης ενδιαφέροντος για το μητρώο πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί στο μητρώο 14 άτομα που ενδιαφέρονται για υποψήφιοι βουλευτές και δημόσια διοίκηση που θα στελεχωθεί σε ενδεχόμενη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που σήμερα επισκέπτεται τον πληγέντα χώρο του ορυχείου Κοζάνης όπου μετέβη και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καστοριάς.

Λίγο πριν βέβαια ο κύριος Αδάμ στηλίτευσε έντονα το φαινόμενο της παραγωγής ειδήσεων από συγκεκριμένα ΜΜΕ για στελέχωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Καστοριά σε μια περίοδο που δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αντικείμενο και λόγος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τελευταία άρθρα