Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς


13-02-2018
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς

Με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης  βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Καστοριάς, από τον Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Αδαμόπουλο, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

Ο κ. Αδαμόπουλος  ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την καλή τους συνεργασία και ευχήθηκε μια καλή  και δημιουργική χρονιά για το 2018.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Θ.Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης-Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου & Τουρισμού Κώττας Παναγιώτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόφιλος Ζυμπίδης και Βάσσος Πασχάλης. Επίσης το παρόν έδωσε και η Περιφερειακή Σύμβουλος της μειοψηφίας Αγνή Κανδύλη, όπου ευχήθηκε κι αυτή στους εργαζόμενους  καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία .

Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν η Αγνή Κανδύλη καθώς και οι συνάδελφοι Μησιάδης Αργύρης της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, η  Γραμμένου Αρετή της Δ/νσης Μεταφορών και η Δήμου Γεωργία της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς

Κοινοποίηση:
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς

Τελευταία άρθρα