11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στην Καστοριά


10-05-2018
11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στην Καστοριά

Δεκάδες πόλεις από όλη την Ελλάδα εκδηλώνουν την αγάπη τους προς το ποδήλατο και ζητούν να του δοθεί ο χώρος που του αναλογεί. Ανάμεσα τους και η πόλη της Καστοριάς. Ραντεβού λοιπόν στο Πάρκινγκ Αντιπεριφέρειας Καστοριάς 12 Μαΐου στις 18:00 όπου θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τον μικρό γύρο λίμνης δίνοντας και εμείς με την σειρά μας το παρόν μαζί με τις άλλες πόλεις. Ενώνουμε λοιπόν τη φωνή μας για να κάνουμε τις πόλεις μας καλύτερες.

Πανελλαδικά η ποδηλατοπορεία έχει ορισθεί για την Κυριακή 13 Μαΐου αλλά στην πόλη μας θα διεξαχθεί το Run Greece και για αυτό τον λόγο την μεταφέραμε για το Σάββατο 12 Μαΐου.

Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη και είναι υπέυθυνος για την καλή λειτουργία του ποδηλάτου του. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουμε να έχουμε καλή συμπεριφορά, να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ, να ποδηλατούμε προσεκτικά και με ασφάλεια στο σχηματισμό της ομάδας ώστε να μη θέσουμε κανέναν σε κίνδυνο. Ο Π.Σ. Καστοριάς ”620” συμβάλλει στην οργάνωση της βόλτας με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί κατά τη διάρκειά της. Πρόκειται για ποδηλατοβόλτα κι όχι για πρόσκληση συμμετοχής σε κάποια διοργάνωση.

Κοινοποίηση:
11η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στην Καστοριά

Τελευταία άρθρα